ALL WE NEED IS DENIM! WHATS YOUR FAVORITE?

ALL WE NEED IS DENIM! WHATS YOUR FAVORITE?

Waar kun je er niet genoeg van in de kast hebben liggen? Wat overstijgt alle trends? Wat is het eerste dat je in je koffer stopt als je straks weer op vakantie mag? Juist, denim jeans! Zonder denim zijn we nergens. Maar hoe vind je nu de ideale jeans? Op het lijf geschreven, uhhh gemaakte denim jeans voor jouw kiddo? Is een ‘super skinny’ of een ‘tapered’ jeans de perfecte fit voor hem of haar? Een ding is zeker: Indian BlueJeans heeft altijd de perfecte fit. Tenslotte hebben we voor ieder wat wils. Onze ruime collectie denim bestaat uit vele soorten fits, washings, kleuren en details. Check onze geheel vernieuwde webshop maar eens!

Wist je trouwens dat wij met onze stoere brede assortiment jeans in de top 3 staan van best verkochte denim kids brands van Nederland? Logisch! Als denimlovers staat Indian BlueJeans namelijk niet alleen bekend om haar perfecte fit, maar ook de topkwaliteit. Daarnaast is iedere spijkerbroek gemaakt van stretch denimstof, wat zorgt voor comfort tijdens het bewegen. Verder hebben alle maten jeans verstelbare taillebanden, zodat ze allemaal perfect passen. Zó is jouw zoon of dochter in staat om te shinen. Op het schoolplein, in het weekend, op een feestje of na het sporten.

Hieronder enkele dikke tips bij het vinden van een nieuwe jeans:

  • Heeft jouw zoon/dochter een ‘favo’ jeans waar de gaten inmiddels inzitten? Neem deze ‘oldie’ dan mee tijdens het shoppen (als dit weer kan natuurlijk), zodat je de pasvorm kunt vergelijken met andere jeans 
  • Koop je jeans niet te groot. Bij een samenstelling met meer dan 2% ‘Elastan’ loopt de jeans namelijk nog iets uit.
  • Bij Indian BlueJeans is de keuze haast oneindig. Bepaal wel van tevoren naar wat voor soort jeans je op zoek bent. Wil je een jeans met een donkere of lichte wassing? Ben je opzoek naar een skinny, slimfit of juist een flared jeans et cetera? Zo raak je de denim draad niet kwijt en wordt de keuze makkelijker! 
  • Oh en niet geheel onbelangrijk: doe altijd even je schoenen aan bij het passen. Weet je meteen of de lengte goed is.

Zie je, als je weet waar je op moet letten is het vinden van de perfecte jeans zelfs online appeltje eitje. Dus, denim lovers klaar? Shoppen maaaaar!