About us

JUST PLAY!

Hey you, why so serious? Just play, all day, everyday! Juist, dat is het motto van Indian Blue Jeans. Niet te veel denken, maar doen. Overal waar je gaat en staat: making memories and some epic stories. Having fun, from Saturday till ‘Friyay’. Op school, in de stad, uitje met vrienden of op dat kekke feestje. Indian Blue Jeans is er voor iedereen die het leven maximaal wil vieren.

Hét sterke, stoere en kleurrijke jeans-related fashion label voor cool dudes & hipster girls. Lefgozers, dagdromers, TikTok en Snapchat stars tussen de 2 en 14 jaar die hun eigen regels en outfits creëren. Zij die iedere dag opnieuw hun ‘playground’ en grenzen willen verleggen. Met een gezonde dosis lef en levensvreugde.

Our
Denim story

250+
Retailers


Maat
92 - 176

OUR PHILOSOPHY

NO GUTS NO STORIES

Wie alles wil meemaken, niets wil missen en het mobieltje gevuld wil hebben met onvergetelijke ‘stories’, draagt Indian Blue Jeans. Als sterk denim label stimuleren wij kids om zichzelf te ontwikkelen. Door sterke, stoere en betaalbare kleding te ontwerpen en produceren. Voor die unieke en veelzijdige looks waarmee jij volledig jezelf kunt zijn en van iedere dag een kleurrijk feestje maakt. Inderdaad, sterk genoeg voor jouw onvoorspelbare en roekeloze acties en avonturen. So come on, let’s create some new awesome stories! En wat is hét recept voor toffe verhalen? Juist, lef, vriendschap en positieve energie. Niet denken, maar doen. Meemaken, bijzijn…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en het laatste nieuws!