Indian Blue Jeans verstuurt alle pakketten met GLS. Deze bezorgt 5 dagen per week. Als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, dan heb je je bestelling binnen 1-2 dagen (binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden) in huis. Bestel je na 15.00 uur dan ontvang je je bestelling een dag later. We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, maar het kan voor komen dat deze een dag later geleverd wordt.

Zodra we je bestelling hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een Track & Trace-nummer waarmee je je pakketje kunt volgen.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen €6,95. Voor overige landen neem contact met ons op. Bij besteding boven de €50 betaal je geen verzendkosten.

Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is dan berichten wij je hier binnen 5 werkdagen over. Het betaalde bedrag maken storten wij dan binnen 14 dagen terug. Uiteraard doen we ons uiterste best om deze situatie te voorkomen.

Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Je kunt een retour aanmelden door een mail te sturen naar info@indianbluejeans.com met daarin het volgende: ordernummer artikelnummer(s) maat reden van je retour Je ontvangt van ons dan per email een bevestiging met retourcode. Noteer deze zichtbaar op je pakket. Op deze manier kan je retour sneller worden verwerkt. Vergeet tenslotte niet je persoonlijke gegevens bij je retourpakket te vermelden. Enkel ongedragen en/of ongewassen kleding kan aangemeld worden als retour. Alle artikelen moeten voorzien zijn van de aangehechte, originele kaartjes en labels. Gebruik de originele verpakking om het artikel retour te sturen. Wanneer je akkoord hebt gekregen van onze klantenservice kan je het pakketje op eigen kosten retour sturen, door het naar een postkantoor te brengen. Zorg ervoor dat je de track en trace code bewaard, zo kan je altijd zien waar je pakketje op dat moment is. We ontvangen je retour graag binnen 14 dagen.

Na ontbinding van de overeenkomst wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten (bij het retourneren van de volledige bestelling) uiterlijk binnen 14 dagen op jouw rekening gestort. Retourkosten worden niet vergoed.