Allround Marketeer

Ben je gepassioneerd door mode en wil je deel uitmaken van een dynamisch en creatief team? Zoek dan niet verder en sluit je aan bij onze growing family! Ben je gedreven, heb je oog voor detail en een liefde voor mode die net zo tijdloos is als een perfecte spijkerbroek? Dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling op ons team.

Wie zijn wij?
Wij zijn Indian Blue Jeans, een toonaangevend kinderkledingmerk dat zich onderscheidt door zijn unieke en eigentijdse ontwerpen. Onze roots liggen in Nederland en in rap tempo hebben we een prominente positie veroverd in de wereld van kindermode. Dankzij de perfecte samensmelting van stijlvolle designs en hoogwaardige materialen, hebben we een reputatie opgebouwd als pioniers in het creëren van trendy kleding die de individualiteit en levendigheid van kinderen volledig weerspiegelt.

Wat ons echt kenmerkt, is het vermogen om tijdloze stukken te verrijken met innovatieve details, waardoor elk kledingstuk een uniek verhaal vertelt. Het assortiment omvat een uitgebreide reeks kledingstukken, variërend van jeans en broeken tot shirts, jassen en accessoires, allemaal doordrenkt met jeugdige energie en een sprankje avontuur.

Met een scherp oog voor kwaliteit, comfort en stijl, zetten wij ons bij Indian Blue Jeans in om kinderen te voorzien van kleding die niet alleen trendy is, maar ook duurzaam en functioneel. Dankzij onze voortdurende inzet voor creativiteit en innovatie blijven wij een vooraanstaande speler in de kindermode en bewijzen we telkens weer dat kinderkleding net zo expressief en modieus kan zijn als kleding voor volwassenen.

Verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor het beheren van onlinemarketingkanalen zoals Instagram, Facebook & TikTok
  • Het bedenken- & het ontwikkelen van creatieve content (woord & beeld) voor zowel de webshop, social media als voor mailings.
  • Het opstellen van een wekelijkse contentplanning voor social media.
  • Het opstellen van een marketingplanning voor zowel Indian Blue Jeans als voor Rellix.
  • Het opstellen en het wekelijks monitoren van het marketingbudget voor zowel Indian Blue Jeans als voor Rellix.
  • Bedenken, uitvoeren- & het uitrollen van campagne fotoshoot(s).
  • Verantwoordelijk voor het beheren van de webshop (zorgen dat de collectie en teksten up-to-date zijn).
  • Het analyseren van zowel social media als webshop resultaten d.m.v. een report.
  • Het opzetten en uitrollen van influencer marketing voor verschillende kanalen.
  • Begeleiden van stagiaire(s).

Functie eisen
Je bent creatief en communicatief sterk in zowel woord- als geschrift en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie. Daarnaast ben je mega enthousiast, maar ook flexibel want jij weet als geen ander dat social media ook in de avond en in het weekend doorgaat. Zo heb je ook een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, werk je gestructureerd en kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken #teamworkmakesthedreamwork weet je wel 😉

Interesse?
Ben jij die allrounder waar wij naar opzoek zijn; stuur dan jouw motivatie en CV naar marketing@unitedbrands.nu en wie weet zit jij straks te schitteren in ons kantoor aan de A59 in Rosmalen.